Blond till sommaren?

Vi får mycket frågor ang. avfärgningar nu. När man har färgat håret mörkt upprepade gånger så finns det mycket mörka pigment kvar på längderna. Ibland kan det släppa lättare och ibland släpper det inte mycket utan blir bara mer och mer slitet ju mer man avfärgar. Ljusare får vi det men troligtvis inte ljusblont på en dag och det blir troligtvis en varmare färg. Det är väldigt individuellt och beror mycket på vilken hårfärg du har använt och vilka produkter du använder.
 
Har du färgat med färg från affären och använder schampo och balsam från affären så kommer det troligtvis vara svårare att få bort och det kan bli flammigt och fläckigt.
 
Bra att tänka på innan du ska utsätta ditt hår för en avfärgning är att förpreppa håret med en massa inpackning, gärna flera månader innan. Använd då schampo, inpackning och sist balsam varje gång du tvättar håret. I den följden. Kör på samma efter en avfärgning så att håret hämtar sig lite efter avfärningen.
 
För att få ett pris är det alltid bäst att komma in och visa upp sig så vi får se och känna på håret. Det är inte säkert att håret klarar av den typen av behandling, det beror på vilken hårkvalite du har (tunt, grovt, kluvna toppar, om du använder plattång varje dag o.s.v.)
 
Vi skulle starkt rekommendera nya serien fibreforce till dig som har väldigt slitet hår eller ska avfärga eller har avfärgat håret. Det är en serie som är utformad för extremt slitna hår och som innehåller keratin (ett ämne som finns i håret). Denna serie är som en "penicillinkur" för håret och går in och bygger upp håret på djupet.
 
 
För bästa effekt ska du använda
Schampo-inpackning (Som ska sitta i 10 min, varken mer eller mindre)- balsam
 
Balsamet finns i 2 olika varianter, ett för mer slitet eller grovt hår och en i sprayvariant för tunnare hårstrån eller mindre slitna.
 
Vi har även en salongsbehandling, en fibreforce powershot som bara finns på salong och du får just nu en sådan behandling gratis om du köper 3 produkter ur fibreforceserien. Det är ett koncentrat med dom välgörande ämnena och finns inte till försäljning. Spara kvittot och visa det för oss när du bokar powershotbehandlingen.
Har vi tid på en gång så kan vi göra behandlingen direkt.
 
Hoppas du haft en trevlig påsk!!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0