Sommartävling!!!

Nu har vi en sommartävling på vår facebooksida. Det gäller att gilla sidan och dela den vidare. Sedan ska man skriva AMINO i vår logg så är man automatiskt med och tävlar om detta:

1:a pris är ett presentkort på Stadium (Värde 700 kr)
2:a pris är ett fuktgivande shampoo och balsam från Paul Mitchell
3:dje pris är en volymgivande stylingprodukt från Paul Mitchell

(vinnarna kommer lottas ut i augusti)

 

 

 

Vi har haft mycket att göra i samband med studenten och midsommar och det är vi såklart glada för! Om du inte hann med frillan till midsommar så passa på att boka en tid nu när vädret är kasst!

 

 

Vi har hunnit fira Michaela som blev 25. Vår minsting ;P Alla AMINO-tjejer och hennes andra vänner träffades på le grand och åt och drack gott! Mycket trevligt! Hoppas det snart blir tillfälle att umgås även utanför jobbet igen!

 

 

Kul med Blondme!

Är du blond och känner för en liten förändring? pröva pastellfärgen blondme. Tvättas ut efterhand,så inga onödiga avfärgningar!:) På Linda har jag (karro) blandat strawberry och ice!  

Johanna tillbaka den 2/7!

Hej! Nu är det inte långt kvar tills jag (Johanna) kommer tillbaka till mitt arbete heltid efter att ha varit hemma med två småttingar på rad :)

Den 2/7 är jag tillbaka på salongen och jag längtar efter att få vara kreativ och träffa en massa roliga människor och få vara "bara" Johanna! 

Jag kommer säkert sakna att vara med barnen lite då och då och jag inser nu att tiden gått fruktansvärt fort! Snart är barnen "stora"!!! Då förstår jag helt plötsligt vad folk menade med att man ska ta tillvara på tiden när dom är små för att den går så fort. Så känner väl alla som ska återgå till sitt arbete efter föräldraledighet!


Fotograf- Sanna EkDessa två änglar har jag varit hemma och tagit hand om...

   

            
  Fotograf- Sanna Ek


Jag känner mig tokladdad med ideér och har kollat på lite kurser som jag skulle vilja gå på i höst... får se vad det blir! Känner mig lite som ett barn som väntar på Julafton! :)Det är inte alltid man tycker modet är snyggt men kolla vad snygga uppsättningar/frisyrer som är inne nu:


Foton lånade ur frisötidningen

Frisör-Frisörsalong AMINO-Eskilstuna

Före och efter

Hej! Vilken underbar dag vi haft på AMINO idag! Positiva människor och positiv energi trots vädret!

Här är vackra Therese som var mörkhårig men vill somra till sig med lite fler ljusare slingor!

Före:

Vi slingade med folie och vävde tunna slingor med tre olika styrkor som vi sedan nyanserade med en ton som heter cool beach.Efter:
Till stylingen användes: Miracle oil original, Freeze hairspray innan plattångslockarna och Session hairspray som sista touch.

Trevlig helg!

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0