Karro tog med sig solskenet hem!

Idag kom våran Karro hem från sin semester, nu har vi lite fler tider att erbjuda... vi vet att vi haft väldigt få tider att erbjuda och det har varit för att Sanna och Karro har varit i U.S.A. Solskenet tog hon med sig också, det tackar vi för! :) Nu har vi i alla fall fått förstärkning och vi kan ta emot fler!
 
För övrigt så kommer vi gå på visning/kurs den 10 mars och vi ser fram emot det... På salongen får vi färga extremt mycket koppar och guldtoner... Även många som redan nu funderar på att börja göra sig ljusare till sommaren... mycket bra! Börja redan nu så minskar risken för svinto hår! :) Klippningsmässigt tycker jag att det är många tjejer/kvinnor som vågat kapa håret till korta och mellanlånga frisyrer! Kul! På männens sida så svänger det inte lika fort men färgmässigt känns kalla bruna toner rätt och klippningsmässigt inte alltför kort upptill. Både tjejer och killar är väldigt duktiga på att styla sina hår nuförtiden. Fråga oss gärna om råd när ni ska välja produkter för er frisyr för det är a och o att man har rätt grund så att frisyren håller.
 
Trenderna idag är inte lika smala som förr då det i princip var en frisyr som gällde rakt av (t.ex. på 80-talet när alla skulle vara permanentade oavsett om man passade i det eller inte) Så egentligen är ingen frisyr helt ute... kanske hockeyfrillan inte är helt rätt i tiden i för sig? :)
 
Det kreativa hårteamet ser fram emot att få tand om Dig och Ditt hår så välkommen till oss och vi önskar Dig en bra dag!
 
Foto: Fotograf Sanna Ek- Sanna Ek Photography- Eskilstuna
 
 
Frisör-Frisörsalong-Eskilstuna-Amino-Det kreativa hårteamet-016-135087-Klippning-Färgning-Kungsvägen 8

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0