Fashion week!

Igår var vi på höstens hårvisning och fick massa ny inspiration! I år har frisörer från Sverige varit med i Barcelona och utbildat världens frisörer, vilket betyder att lilla Sverige har gjort stort avtryck på resten av världen inom frisörvärlden! Sveriges frisörer räknas till bland dom bästa i världen! Coolt! Det var första gången någonsin i hela världen som vi fick vara en del av Mercedes benz fashion week och visa hårmode, inte bara kläder! Det var på tiden!

Bilder kommer inom mycket snar framtid! :-)

Ingen kan göra allt men alla kan göra något...

Amino har därför bestämt sig för att hjälpa ett fadderbarn och hennes familj i Yelen. Alla kan vi göra något för dom som är mest utsatta!

Sanna och Linda är tillbaka från sina semestrar och nästa vecka är även Michaela tillbaka! Full styrka! Välkommen!

Fjäderextensions

Nu har vi fått in fjäderextensions! Finns många färger att välja bland. Lätt att sätta dit och lätt att ta bort. Vi fäster den med keratin, möjligheten finns att fästa med microringar också. Perfekt för den som vill ha en modern förändring utan att slita på sitt egna hår. Det finns tunnare, mer diskreta och även fluffigare med starkare färger för den mer vågade! Fråga oss om du vill veta mer! 016-135087 Välkommen!

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0