Känns håret torrt och sprött?

Vi upplever att många har torra och fnasiga toppar just nu och det är inte konstigt med tanke på vad håret utsätts för denna vinter. Många har även problem med kliande/flagnande hårbotten.
 
För problem med torrt hår rekommenderar vi först och främst en klippning så man blir av med dom kluvna topparna och så man inte riskerar att dom kluvna topparna letar sig högre upp och man måste ta av mer på längden.Vi kan varmt rekommendera bc:s mirakelolja för torra toppar som vårdar och ger fantastisk glans! Ni som känner oss vet att vi inte skulle rekommendera något vi inte kände verkligen funkar! dom som har testat oljan brukar bli riktigt imponerade! den kan användas både i vått och torrt hår och finns i 2 olika varianter beroende på din hårkvalite, kom in så hjälper vi dig!
 
För att få håret att se glansigare ut kan vi rekommendera stylingprodukterna after party glanscreme eller glanssprayen sparkler som ger omedelbar glans.
 
För problem med torr hårbotten rekommenderar vi bc:s sensitive serie. I den finns schampoo, balsam och inpackning. Huden i hårbotten behöver också återfuktas denna tid på året! Använd absolut inte mjällshampoo om du har torr hårbotten! Det gör det värre! behöver du hjälp med att avgöra om det är mjäll eller torr hårbotten? Kom in så hjälper vi dig!
Hoppas du får en fantastisk dag!

God fortsättning!

Vi tacka alla kunder för ett fantastiskt år! Det är Du som gör vårt yrke så fantastiskt kul!

Några av oss har i år kommit tillbaka från föräldraledighet och vi har nog alla blivit lite "nykära" i yrket!
Det finns så mycket att lära! Vi har nyligen experimenterat lite med färg från affären för att få förståelse och för att kunna visa er vad skillnaden på våra färger och de som finns i handeln. Det är spännade och helt galet hur affärens färger och shampoon påverkar håret. Vi har sett att våra färger är mer träffsäkra och att de från affären kan bli mycket mörkare eller mycket ljusare än vad som visas på förpackningen.

Här är två blonda tussar som färgats med precis samma färg från affären:
 
Resultatet blev mycket olika, den ena blev brunröd och den andra mer intensivt röd. Tussarna var alltså identiska innan.  (Blonda)

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0