Öppet hela sommaren!

Igår var AMINO på after work på tingsgården och åt god mat. För övrigt så är det sista veckan som Michaela jobbar innan hon går på mammaledighet. Vi andra kommer lappa våra semestrar om varandra så vi har öppet hela sommaren!

Att tänka på i sommar är att du skyddar ditt hår mot solens uttorkande strålar. Bär gärna keps, hatt eller sjal på huvudet om du är rädd om din färg och kvalitét och tänk på att ge håret lite extra näring i form av en inpackning då och då. En vanlig myt är att om inpackningen sitter jättelänge så verkar den mer... sanningen är att om inpackningen torkar i håret så kan den dra ut den näringen som man precis tryckt in. Så följ anvisningarna som står på produkten och ha gärna i ett spraybalsam eller liknande i solen men gå inte omkring med inpackningen i solen hela dagen för då är det förgäves.

Avslutningsvis vil vi önska Dig en fantastisk sommar!
Kramar från oss på AMINO

frisyrer till ett projekt :)

I söndags var Karro och Johanna iväg på ett hemligt projekt och idag är det dags igen! inom snar framtid får ni veta mer :)

uppsättningar :)
Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0