Hårologi.

 
Amino- Det kreativa hårteamet. Service,kvalité och utveckling är stommen i vårat företag. Framför allt anser vi att utbildning och utvecklingär två viktiga punkter. Att hela tiden hänga med i en bransch som ständigt svänger och ändras.
Denna helg har vi kört en två dagars kurs med märket Hårologi.
Vi håll till på Bolinder Munktell. 
Det har varit två intensiva roliga och framför allt lärorika dagar. Vi har bland annat gått igenom deras produkter och deras tänk med "Grön salong" Hårbottenprblem mm.
Vi har 3 som gick kursen/utbildning nu och 2 ska gå i Maj. Håll utsik vad detta kommer leda till. Men en sak är säkert att vi går en spännande tid till mötes🤗
Hör kommer lite bilder.

Vår/sommaren 2017

Den här veckan har vi varit på en visning. På visningen fick vi se hur Schwartzkopf tolkar våren och sommaren trender 2017! Visningen var grym!! 
 
Trender som visades var 50-tal 60-tal och 90-tal i modern tappning😉  och kvällen avslutades med en explosion av färg! En sak är säker är att trend är något man måste känna sig bekväm med😉
Här kommer lite bilder! 
Vi ses ❤
 

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0