Bruduppsättning!

I lördags fick jag (Johanna) äran att hjälpa Lisa med hennes bröllopsfrisyr. Jag blev nästan lite tårögd när hon var sminkad och klar. Fantastiskt fina Lisa!!!
 
Det är kul att få vara en liten del av denna underbara dag och det är riktigt roligt med uppsättningar!
 
 
All Lycka till er, Lisa och Jesper!
 
 
Tänkte även lägga ut lite andra bilder...
 
 
 
Här har vi Michaela "Micha" in action :)
 
 
 
Frisörsalong-Hårvård-AMINO-Eskilstuna
 
 

Vad är det här för sommar???

Vad är detta för sommar? Jättetråkigt för alla som har semester! Vi på AMINO är glada ändå, vi har världens snällaste, raraste kunder! Det är lätt att studsa iväg till jobbet varje morgon tack vare alla underbara man får träffa! Vad uppskattar du när du går till frisören? Vad är viktigt för dig? Finns det något som vi saknar eller som vi kan förbättra? Skriv gärna en kommentar eller ett mail till amino@live.se din åsikt är viktig för oss! Nu trotsar vi vädret med lite snygga frisyrer och färger och "brun utan sol" förstås! :-)

Lite bilder från helgens festligheter

Vi hade galet kul och hann inte ta så många bilder men vi saknade vår Michaela som var på semester! Våra karlar fick visst inte vara med på några bilder ;-)
 
       
 
Ja, vad säger man om sista bilden... "Fotografen" bör kanske stå still när hon fotar ;-)

Michaela tillbaka från semestern!

Idag kommer Michaela tillbaka från sin semester, så då är det Sanna, Johanna och Michaela som finns till Er tjänst på salongen :)

Vad tycker ni om utväxt-trenden? Jag börjar tycka det är riktigt snyggt om det inte är alltför stora kontraster. Man färgar alltså botten och en bra bit ut på längderna i en mörkare färg som sedan "fadeas" ut i ljusare toppar... Detta hörde vi om på visningarna för något år sedan och nu verkar det som om det kommer stort även här i Sverige.

Ljusare tider!

Mycket ljusa hårfärger just nu och solen har visat sig lite i veckan! Dubbel jackpot! Riktigt kul att jobba, synd att vissa går på semester! :) Men bara lugn, vi kör semester i skift så vi stänger inte någon vecka alls!!! Imorgon vankas 30-års fest för Sannas Tomas... håll i hatten! Trevlig helg på dig!
 
 
 
 
Karro, Sanna och Linda in action!
 
 
 
 
Vi kan kanske inte trolla men nästan, vips så var det långt! :)
 
 
 
 
Duktiga frisörer skapar...
 
 
 
Frisörsalong-AMINO-Eskilstuna

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0