Michaela tillbaka från semestern!

Idag kommer Michaela tillbaka från sin semester, så då är det Sanna, Johanna och Michaela som finns till Er tjänst på salongen :)

Vad tycker ni om utväxt-trenden? Jag börjar tycka det är riktigt snyggt om det inte är alltför stora kontraster. Man färgar alltså botten och en bra bit ut på längderna i en mörkare färg som sedan "fadeas" ut i ljusare toppar... Detta hörde vi om på visningarna för något år sedan och nu verkar det som om det kommer stort även här i Sverige.Kommentarer
Kund

Hej hej! Tänkte höra om ni också kommer ha fjädrar att sätta i håret på salongen? :)

Svar: Nu finns dom på salongen, kostar 75 kr/st att sätta i. Välkommen!
Salong AMINO

2012-07-10 @ 11:04:48
Johanna

Allt går att ordna, vi beställer det om våra kunder vill ha det :-) så det är bara att du ringer eller kommer in så kollar vi hurdana fjädrar du vill ha så har vi dom hemma på några dagar! Trevlig sommar!

2012-07-10 @ 11:24:57
Anonym

Nu har jag beställt några olika fjädrar så vi har några på salongen att välja mellan :-) kunde inte hålla mig!

2012-07-10 @ 13:41:45
Kund

Åh vad bra :)!! Tycker att det är jätte fint:)! Är det bara att ringa och beställa en tid för just det?

Svar: Vi kan ju lägga ut både här och på vår facebooksida när vi fått demOch testat hur lång tid det tar att sätta dit osv. Men fr.o.m. nästa vecka kan du ringa och boka (eller komma in såklart) tid för endast fjäderextension! :-) kul!
Salong AMINO

2012-07-10 @ 14:03:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0