Kommande trender

Från det lockiga, romantiska går vi mot flikigare tuffare trender. Vi ser mycket luggar och partier istället för slingor. Blonda nyanser ska vara lite varmare och ska man ha färg som lila eller rött ska det vara skarpa färger.

För killar gäller kortklippt runtomkring och längre uppepå men med en snygg övergång och wetlooken är på väg tillbaka, sägs det. Vi ser också att den killar som inte vill ha kort sparar till så pass långt att man kan ha det i knut som en viss idrottsstjärna :)

En annan nyhet som vi är mycket glada för är en ny serie som heter fibreforce! Det är en serie för riktigt skadade hår och kan liknas med en penicillinkur, fast för håret! Idag färgar vi våra hår och sliter på håret så mycket med värmetänger och liknande så det behövs verkligen en riktig dunderkur! Fråga oss så berättar vi mer!


Kommentarer
Cajsa

Hej! Jag har en fråga jag mycket gärna skulle vilja få svar på. Min nuvarande hårfärg är mörkbrunt, och vill få det till en ljus askbrun hårfärg, något närstående min naturliga hårfärg som är ljusbrun/råttfärgad, vad man nu än ska kalla det. Är detta möjligt och vad skulle det kosta att göra hos er?
Oerhört tacksam för svar!

Svar: Hej! Det är jättesvårt att svara på när man inte sett och kännt på hårkvaliten. Hur långt är håret och är det färgat mörkbrunt flera gånger? Har du grova eller tunna hårstrån? Är det väldigt slitet så får man börja med att förpreppa håret med en massa inpackningar innan man börjar avfärga. Kan du tänka dig att klippa av en bit på längden när det är färdigt? För det kommer slita en del på håret. Det bästa är att du kommer in så vi får se håret men jag gissar på att det kommer vara svårt att få en askig färg, möjligtvis en chokladbrun med ljusare slingor och då måste man avfärga innan. Kan tänka mig att det kommer att ta ca 4-5 timmar och att priset kommer ligga runt 1600-2000:- för ett långt hår (avfärg, infärgning, slingor och eventuellt nyansering). Alternativet är att göra en bottenfärg och en massa ljusa slingor som nyanseras och låta håret vila för att vid senare tillfälle göra fler slingor. Det blir billigare och är mycket mer skonsamt för håret. Med vänlig hälsning/AMINO
Salong AMINO

2013-04-02 @ 01:00:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Salong Amino

Detta är en blogg om vad som händer på och runt om frisörsalong AMINO i Eskilstuna. Välkommen! Önskar: Sanna, Michaela, Johanna, Lina och Karro!

RSS 2.0